МЕНЮ
Персональна інформація Користувача

Адміністрація Сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідала Сайт. Приймаючи Угоду, Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політикою Адміністрації Сайту про захист персональних даних. Крім того, Користувач дає згоду, що Адміністрація Сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з членством Користувача з метою надання відповідних послуг.


Адміністрація Сайту зобов'язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Користувач надає добровільно в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Користувачеві.


Адміністрація Сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адреса і електронна адреса, номер контактного телефону, так і вторинні (технічні) дані: файли cookies, інформація про з'єднання і системна інформація.


Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації Сайту. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.


Адміністрація Сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту Сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, які не суперечать положенням чинного законодавства України.

Made on
Tilda